Min lilla Bella

     

Idag är vår Bella 10 dagar. Inte klokt egentligen. Hon mår bra och växer som hon ska.  Här är lite bilder på Prinsessan.
1. Sitter skönt i Babypuffen från Mormor och Morfar.
2. Fin i håret med rosett från Mammas kompis Lina.
3. Första turen i vagnen.
4. Sötast i stan i jordgubbsmössa från Melwin.
5. Älskar att mysa i badlakanet efter badet/tvätten!

Nu är det matdags!  igen...   :)

Tjingeling!

GRATTIS ISAN

image140

I fredags fyllde vår Guddotter och Lill-Snäckans Kusin 3 år. Storasyster hade valt presenten som var en cykel värdig den prinsessa hon är! Glitter, stjärnor och rosa för hela slanten! Och av födelsedagsbarnets min att döma var det en fullträff! Se så stolt hon är över sin fina cykel! Kram på Dig stora Tjejen!!!

MIN UNDERBARA DOTTER!

Så har jag då äntligen fått min lilla bebis. En underbar dotter. Hon kom till oss i söndags morse klockan 05.15 och vägde 3945g och var 52 cm lång. Vilken otrolig upplevelse. Ja, förlossningen i sig var väl inte rolig direkt. Låg i 14 timmar och plågades... men när man fick lilla Sessan på magen... WOWimage139

STILL NO NEWS...

Spelar på övertid och har inte fått några indikationer på att slutsignalen skulle vara nära. Sorry folks.

Fick ett härligt telefonsamtal i måndags morse. Dockan ringde klockan 8 och sa att hon hade nån som ville prata med mig. Sen höll hon luren till Melwin som satte igång med världens joller! Skitskönt! När han tystnade pratade jag lite med honom och gratulerade på 2-månadersdagen osv. Så fort jag tystnade satte han igång igen! Är han go eller är han go? Jag skrattade gott åt den lille fisen. Inte många som är så "tiiidiga" att de kan prata i telefon när de bara är 2 månader. Eller liten och liten, han var på 2-månaderskontroll igår och vägde 5570g. Så jag vet inte om liten är rätt epitet...

Nu ska jag tröstdricka en Chocobanana-Shake!

Tjingeling!


Jaha...

fortfarande inget nytt på bebisfronten. Så nu är jag officiellt  över tiden vilket ultraljud man än väljer att rätta sig efter. Skit också!

El Sambo är tillbaks på jobbet efter 14 dagars sjukskrivning och lika lång semester. Han var lite sliten imorse eftersom det var en lång dag igår. Vi var i Strömsnäsbruk på Nilssons Cup. Det gick bra för El Sambo igår igen! En total fjärdeplats blev det när båda heaten var avklarade. I första heatet tog han starten och höll ledninge i 3-4 varv. Sen blev han dock så trött att jag trodde han skulle välta av ren utmattning (vilket han faktiskt var nära att göra berättade han efteråt) men han tog faktiskt en femteplats ändå. En sjätteplats i andra omgången gav sen den totala fjärdeplatsen. Bra jobbat Älsklingen!
Elvis hade en otursdag... först och främst ringde han klockan sju på morgonen, precis när vi med färdiglastat släp rullade ut från Kristiantad, och sa att de hade översvämmning i källaren pga ett rör som gått sönder! Oh my God! Men, händig som han är fixade han till röret, och I-M stannade hemma och började torka upp så Elvis och Linus kunde sticka till tävlingen. Men vilken mardrömsmorgon! I första heatet se kom han iväg 2-3 meter förbi startgrinden innan cykeln bara dog. Stod sedan och kickade en lång stund innan han fick igång den igen. Då hade alla andra hunnit minst halva banan runt. Det visade sig att han hade startat i tvåan för att spara lite växlingstid i starten. Needless to say att han startade i ettan andra heatet... Dock körde han så pass bra att han har behållt sin tiondeplats i tabellen trots första missödet, så nog kan han köra cross alltid!

Det var blött som attan på banan, flera backar såg ut som katastrofområden efter rejäla jordskred. Visserligen fixade de till den ganska bra, men den var mjuk och sank och tungkörd. Många bröt, och många halkade omkull mer än en gång. Det positiva är att tempot dras ner lite under såna förhållanden, och de fleste glider omkull mer än kör omkull, så ambulansen slapp jobba i alla fall. Men stackars Nicke vek knät på nåt konstigt sätt så han haltade värre än en pirat med träben  :(   Hoppas det inte är så allvarligt utan att han kan köra de sista två deltävlingarna också!

Lillebror var med med sina fina kamera och tog lite bilder. Jag lägger upp några stycken. Kolla in lervällingen, samt hjälmen som ser ut som en morfning mellan ansikte och hjälm... skitläbbig!
Peter är nummer 40, och Elvis 51.      

I-M, Kevin och I-M's föräldrar överraskade oss vid lunch genom att komma upp! Källaren hade ordnat till sig och avfuktare var på plats. Trevlig överraskning! Innan vi körde hem körde vi bor ttill fabriksförsäljningen och köpte gräddbullar och purfärskt billigt lösgodis! MUMS!!!

Tjingeling!

Veckans smarriga tips!

image129


1,5 dl vaniljglass
2,5 dl mjölk
1 skivad banan
1 msk kakao

Mixa alltihopa med mixerstav eller i blender. Ska det serveras till gäster kan man garnera snyggt med nån bananskiva och lite mörk choklad. Ska Du göra som jag och bara gotta Dig själv, skit i garneringen och drick den omedelbums! Grymt gott och svalkande ni i hettan!

Fortfarande inget nytt på bebisfronten tyvärr...

Tjinngeling!

NOOOOOG!!!

Nu vill jag inte mer... Jag svettas floder även om jag ligger på sängen endast i underkläderna. Mina fötter ser ut som timmerstockar, händerna värker och jag orkar ingenting. Kan inte denna envisa unge komma ut snart?

Jag har testat allt, och då menar jag ALLT! Inga tricks i världen hjälper.

Nilssons Cup i Strömsnäsbruk på söndag, så nu vill El Sambo helst att jag "håller igen" tills efter det  :)   Ja vad fanken har jag väntat så här länge behöver jag inte ha nån brådska innan måndag ju.

Tjingeling!

UPDATE

Igår var det tävling för El Sambo. Vi körde till Skivarp med Team Elvstrand och det blev en bra dag. Solen sken, det var varmt och resultaten blev bra. El Sambo slutade femma, hans näst bästa resultat någonsin, och Elvis tog sig till A-final och slutade runt 15:e plats. Vi var tvungna att köra innan resultatet spikades upp.
Freddan låg tvåa i finalen efter rapport från R ,men körde kull och slutade "bara" 4. Som om det skulle vara dåligt???
Bra jobbat killar!

På kvällen var vi i Färlöv hos Lundströms på 30-årsfest. Jättetrevligt. Fru L hade gjort god mat (Herr L hade själv gjort Tzatzikin) och vi satt i partytält i trädgården och käkade och partajade till midnatt. Sen var vi tvungna att bege oss. Det hade varit en lång dag och jag var helt slutkörd. En lång men väldigt trevlig dag från början till slut!

Har börjat få lite förverkar nu, men fortfarande ingen ordentlig. Jag hoppas och hoppas så fort jag känner nånting att det ska tillta i styrka och smärta, men nej då... Jag märker ju att Knodden har det trångt därinne för han bökar runt värre än jag vet inte vad... Jag har sagt till honom att det är mycket mer plats på utsidan, men det hjälper inte  :)
Jag är dock väldigt trött hela tiden och har ingen direkt ork att röra mig så mycket åt gången. Hoppas det händer nåt snart!

Tjingeling!

Veckans godisgris

oj då... köper man för mkt lkösgodis om expediten säger:

"Jag sätter mängdrabatt på ditt köp"  och sen ger ett kilopris på 5.99 istället för 7.99?

Hi hi... men gott är det!

Tjingeling!

Jolly Dolly

Sitter och sjunger och diggar till min senast inköpta cd  "The very best of Dolly Parton". Just nu är det "Islands in the stream" med Kenny Rogers och jag bara älskar den! Väl spenderade 139:-

image128

Goda nyheer! El Sambo's öga är mkt bättre och sjukskrivningen övergick idag officiellt till semester. Skönt. Pupillen ser nästan inte ut som hos en crack-pundare längre och synen är avsevärt bättre. Igår började han köra bil igen. Det lutar även åt att han faktiskt kör tävlingen i Skivarp på lördag. Detta har jag blandade känslor inför... Jag är rädd om honom och tycker å ena sidan att han bör vila ordentligt innan han börjar fresta sig för mkt fysiskt. Å andra sidan vet jag hur han längtat efter detta, och det finns en rejäl risk att nån av de resterande tävlingarna missas pga att Knodden har skön timing. Så det är väl bara att gilla läget och låta honom gasa på lördag  :)

Igår kväll kom Familjen Strövelstorp inom när de körde hem från Blekinge. Kul att träffa dem igen. Lille Alx växer som sjutton! Han blir snart 10 månader. Stora killen ju!

Imorgon är det MVC igen. El Sambo står åt sidan till förmån för Mojjan. Det gillade hon. Så imorgon ska Knodden få hjärtat avlyssnat av Mormor  :)    Dockan och Melwin följer nog med också så det ska bli roligt. Ja Pappsen följer såklart med också. Ska baka en smarrig chokladkaka om en stund som får goja till sig riktigt smarrigt till imorgon... mums!

El Sambo spelar X-box med Nisse så jag har stängt in mig på kontoret en stund. Nu ska jag slösurfa!

Tjingeling!

RSS 2.0