Bästa någonsin!

Lyssna och garva!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY&feature=related

Oj då...

Jag klippte Bellas lugg igår. Hon var inte helt med på noterna. Det ser ut ungefär som jag använde en sån där taggad mönstersax... Tur att hon är så söt att man inte lägger märke till hennes lugg...


Så är det...

Jahaja... Snäckans kalas igår gick bra även om det blev lite oväntat manfall. Det blev bara Mormor, Morfar och farfar som kom och gratulerade. Resten fick förhinder.
Men bella var glad som en lärka! Hon fattar inte riktigt det här med att öppna paket. Vi tar bort snören och lossar eventuell tejp, men hon vill ändå inte riva bort pappret. Nåja, hon lär sig nog med tiden.
Egen tårta fick hon såklart, och den åt hon... sen fick hon bada... Det går inte att tvätta bort en hel tårta från en ettåring...
Många fina presenter också såklart. Bilder och redogörelse kommer inom kort på hennes blogg. Men bland de stora presenterna märktes bla möbler till det nya rummet, leksaksspis från BRIO och elektriskt piano/keyboard för småttingar!Inskolningen på dagis går som på räls. Vi kommer dit och hon stickert direkt för att leka med alla leksaker ihop med de andra barnen. Hon skiter fullständigt i mamma! Känns väldigt bra. Fröknarna är också toppen! Och kidsen är ljuvliga. Jag skulle vilja gå på det dagiset jag också!  :)   Småttingarna är mycket goare än de pubertetsstinna tonåringarna jag är van vid...Nej, dags att göra lite nytta. Måste köra och köpa blöjor!

Todeloo!


Ett år

Mitt lilla troll fyller ett år idag. Jag ska krama henne hela dagen!Bitterljuva minnen...

Jaa... för ett år sedan vid denna tiden låg jag inne på förlossningen och var allt annat än kaxig... Värkar sen 17 timmar tillbaka och ingen bebis riktigt på g...
05.15 kom hon den lilla Prinsessan. 52 lång och 3945 gram. Nu är hon lite större. Vart tog året vägen?

Imorgon blir det en intensiv dag för lilla ettåringen. Dagis klockan 9, BVC klocan 10 och sen kalas klockan 14.00.
Det blir bara"mini"-kalas. Vi får inte plats hela tjocka släkten och vänner i lilla lägenheten, så det blir stort kalas i huset sen stället. Imorgon blir det bara, Mormor, Morfar, Morbror, G-mormor & Gert och Farfar som kommer.

Jag har fixat och grejat lite ikväll. Har just snott ihop lite dekorationer till tårtan. Vad tycks?Lika bra att fortsätta med så mkt jag kan. Ställer sovklockan på 0200. Måste ju få lite sömn också.

Jävla pucko!

Satt i soffan och kollade Kallurs oturslopp idag. Skit också var väl den första reaktionen. Gillar Susanna och tycker hon verkar vara en jordnära och målinriktad tjej. Klart det är trist när OS slutar så snöpligt för henne.
SEN KOMMER DEN JÄVLA IDIOTINTERVJUN!!!
Peter Jonsson, detta Miffo, trakasserade stackars Sanna så till den milda grad att flickstackarn höll på att bryta ihop. Är det journalistik? Skicka hem den fånen och låt honom aldrig mer få intervjua våra idrottskillar och tjejer.
HEJA SUSANNA KALLUR! Du kommer igen!


OSNågra korta åsikter om OS.
Såg finalen på herrarnas 100 meter idag. Jävla kylig kille som inte bara slår av på farten och brer ut armarna sista biten, han slår tamejfan världsrekord ändå. det kallar jag överlägsenhet.

Tessans kroppskondom sprack. Alltså jag har allltid haft svårt för den bruden och hennes diva-later. Men nu tyckte jag faktiskt synd om henne. Hon är en duktig simmerska och att inte våga satsa för att man är rädd att man ska råka visa arslet för hela världen stör såklart koncentrationen lite... Heder åt henne för att hon inte skyllde ifrån sig på nån annan. "Jag borde kunnat simma ändå" sa hon. Hon var besviken. Hade nära till tårarna, och det förstår jag. Men hon lade inte skulden på någon annan.
Hon sa visserligen att hon hade velat slita av sig dräkten och simmat naken, och det hade ju varit en syn... Undrar om det faktiskt finns en regel som säger att man måste ha badkläder på sig...

Snopet värre för Anna Pavlova i gymnastiken. Hon utförde fel hopp och blev därför nollad poängmässigt och kom på en snöplig sistaplats...

Okristligt...

Har Nu varit uppe i över en timme. Av någon outgrundlig anledning tyckte min dotter att det verkade som en bra idé att stiga upp klockan 6 idag.
Ibland förstår jag inte mig på den ungen.

Veckans Borat
Tänkte dela ut veckans Borat lite då och då, dvs tummen upp för nåt jag gillar. Denna gången går den till:

1. Ara Abrahamian för hans kurage och mod att stå upp mot den tydligen så korrumperade brottarvärlden. Det krävs en hel del för att våga säga sin mening mot en så stor organisation. Plus i kanten för hans snygga protest vid prisutdelningen.

2. Madde för att hon står helt och hållet på min sida i vissa "domestic issues"...

3. Sven Bergquist (vet inte vem han är mer än till namnet) för hans insändar i tidningen om idioterna i Kristianstads rådhus. "Klättermusen" Fritzon med apfölje har verkligen gjort sitt och bör nu ta ett steg ut i den verkliga arbetsmarknaden där man har riktiga jobb med vanliga löner.  Sen kan vi snacka igen...

Sommarrodel

Igår fick min sväggerska den briljanta idén att vi skulle testa sommarrodel. Sagt och gjort. Vi packade in oss i Volvon och begav oss till Kungsbygget i Laholms kommun. Det tog en stund att köra dit så vi kände att vi behövde ett pit-stop här:Massor med pinfärskt lösgodis för bara 4,90:-/hg. Mums! Bella gjorde stora ögon, hon vet minsann vad choklad är. Mammas flicka!Jag hade ju inte full koll på hur sommarrodel går till, så jag lät Peter testa först. Min egen Crash test Dummie...
Svåger Hokke tog ett åk med Mikisen och Peter åkte med Isan. Det var allihopa grymt nöjda när de kom ner...
Peter och jag är rörande överens om att Bella inte ska bli nån mesig rädd-hare till tjej... Klart bruden ska åka rodel!

Lite bus i depån mellan varven. Annika, Peter, Bella och Isan.


Familjen Reis på g...


MITT ÅK från början till slut.... det är en lååååååång väg upp. Snubben som jobbar vid starten hakar fast rodeln vid liften och sen är det bara att åka med och njuta av utsikten. Det blir ganska brant mot slutet så det gäller att hålla i sig så man inte tippar baklänges...


Väl uppe på toppen svänger man höger och hakas då loss från liften. OFF WE GO!

I sista svängen stod hela klanen och hejade på mig! Isan, Mika, Hokke, Annika, Peter & Bella!

Isan busar loss med sina bästa grimaser!
Av någon anledning tyckte Isan det var på sin plats att instruera mamma Annika om hur åkningen ska gå till...
-och så drar Du inte i denna Mamma!
fotnot: om man drar i spaken bromsar man
fotnot2: Annikas första åk blev till ett tuff-tuff-tåg på en sisådär 6-7 ekipage md Annika i täten...

Efter Rodel-äventyret bestämde vi oss för att åka till Torekov och äta. Vi parkerade i hamnen oh tog en promenad i detta vackra samhälle!
Sjötomt i Torekov? Men var är tomten?


Jag messade min vackra vän Karin som är uppväxt i Torekov och frågade var vi skulle äta. Hon föreslog Thores eller G-Swenson. Vi kollade in dessa ställen som såg mycket trevliga ut, men bestämde oss för att vi var alldeles för snåla för att äta för 350:- per man. Vi letade och letade och hittade till slut "Piratens Pizza" Ett första klassens sunk-ställe med riktigt classy artwork på väggen...Puss puss, och tack för en superhärlig och rolig dag!

RSS 2.0