Fan vad svårt...

Fan vad svårt...Tja, det gröna huset var fint och hade perfekta förutsättningar för El Sambos företagsverksamhet. Men 97 kvadrats boyta är inte mycket... Även om det är fint. Det inglasade uterummet med relaxavdelning och bastu var inte fy skam, och det låg ju fritt och inte ihopbyggt med huset. Tvättstugan låg i källaren så den räknas inte heller in i de 97 kvadraten. Vi har inga knattar planerade än på några år, och även med en eller till och med två små bihang kan huset fungera i alla fall 5-6 år. Under den tiden kunde vi bo jäkligt billigt och samtidigt ha alla chanser att ge gärnet med företaget. Jag tar det... det är bara El Sambo som ska bli kvitt sin klaustrofobi-känsla.


På måndag ska vi kolla på det gula huset på bilden ovanför. Visst, Balsby är fint, och sjötomt är inte kattskit, men kom igen... Slutpriset kommer att ligga på 2 mille och då har vi ingen lagerlokal utan måste ändå fortsätta punga ut med 3.200:- i månaden på det. Då blir det lite väl saftigt. Visst, vi klarar det... om vi låter bli att äta i 7 år!


Nej, lite god middag åt El Sambo nu när han kommer hem från sitt möte så kanske jag kan övertala honom att 97 kvadrat är fullt tillräckligt för oss! Fortsättning följer!

Dags att skaffa lite ytterligare vuxenpoäng...

Dags att skaffa lite ytterligare vuxenpoäng...Att det ska vara så svårt att hitta ett hus! Allt jag vill ha är ett rymligt, modernt, välskött hus med uterum, soldäck, stor gräsmatta och fin utsikt och dubbelgarage. Till en summa på sådär en 800.000:-

Ok, jag ser det orimliga i min önskan och jag har faktiskt inte de kraven. Men det är lögn i helskotta att hitta nåt man tycker om till rätt pris. Och sen till nästa problematik:LOCATION LOCATION LOCATION! Hur längt ut på bystan ska man våga dra sig? Ska man pebdla 1 1/2 timme till jobbet eller tvingas köpa en andra bil?Hur som helst, huset på bilen ska vil kolla in imorgon. Det verkar bra och läget är helt ok.

Vi får se...

LillSnäckan glad och mysig!

LillSnäckan glad och mysig!Tänk om livet alltid vore så enkelt som när man är nio månader. Man får mat så fort man blir hungrig, man kan sova precis när man vill, folk gosar och kelar med hela dagarna och man har inte en enda räkning att betala. Låter underbart. Fast jag skulle nog sakna att ta mig att glas vin då och då... och inte får man äta choklad heller... nej förresten, jag är nog rätt nöjd med att vara trett... eh.. tjugofem.Men en bra dag har vi haft. Kompisen Madde, hennes Lilla Julia och jag. Varit på stan och shoppat en mössa med Aristocats! Inte illa. Och käkat grillad kyckling och glass till efterrätt. Mums!Sen blev det en tur till till stan för att hälsa på Optikern. El Sambo kraschlandade nämligen på mina glasögon häromkvällen och de har inte riktigt varit sig själva sen dess... Men nu är de som nya igen!Imorgon blir det kalas när lillebror fyller... år. Tacos blev vi lovade. Sen bär det av till Lomma för att barnvakta M och I när A och H ska på party! De små ska få vara uppe så länge de vill och äta jättemycket godis och dricka litervis med läsk!!! (Jag vet att Du kommer att läsa detta A!)C Ya All!

Godiskärlek eller syskonkärlek?

Godiskärlek eller syskonkärlek?

Mmm... godis är gott! Vilken tur att Moster har påskägg liggandes lite överallt. Då får man godis även om det inte är lördag. 


Påsklugnet infinner sig...

Åh ljuvliga tystnad! Har haft svärfar, svägerska, svåger och tjejerna på lite påskmat idag. det är verkligen jättetrevligt när vi träffas, men det förtar dock inte behaget av att höra... ingenting!

El Sambo har åkt till jobbet, gitarren och ukulelen har tystnat, Crazy Frog sjunger inget mer "ring-ding-ding" nu när ingen trycker honom på magen och det är liksom bara stilla.

Så... tända massa ljus på balkongen, poppa en bamseskål med popcorn och fortsätta läsa om Halvblodsprinsen. Ja jag vet, jag ör snart 30, men jag råkar digga Harry Potter!
RSS 2.0