Sömnproblem

Nu är det inte roligt längre. På dagarna har jag så jävla ont att jag bara blir irriterad på allt och alla, på nätterna kan jag inte sova, därför blir jag tröttare och tröttare för varje dag. Klarar knappt av att gå en 15 minuters promenad längre. Mer och mer irriterad och mer och mer glömsk/disträ och förvirrad. Hur länge klarar man det? Och hur mycket mediciner kan man egentligen stoppa i sig?

För den som undrar kan jag säga att diskbråck är det jävligaste jag varit med om. Hade hellre brutit benet igen och gått igenom samma 4 operationer som förra gången.
Klockan är nu 0200 och om 4 timmar ringer väckarklockan, jobba till ett. Sjukgymnasten klockan halv två. Hem. Städa. Kräftskiva klockan 1800. Hem mitt i natten. Förhoppningsvis sova lite. Upp tidigt på lördag och baka pajer. Klockan 1400 kommer gästerna. Klockan 2000 däckar jag på soffan.

Over and out!

Sessan 2 år!

Idag blev vår lilla Prinsessa 2 år. Vilken dag hon har haft. Jag och Peter sjöng för henne i morse (hon tittade på oss som om vi inte vore kloka) och hon fick födelsedagsfrukostfika och paket i sängen. Ett set med bak-attiraljer (jag gjorde en sats play doh-lera), ett hello Kitty såpbubble-set med STORA bubblor och en helt set med träjärnväg, tåg, bilar, byggnader, gubbar och träd. Alla presenterna blev jättepoppis.
Efter frukosten kom "Lalle, Askskle, Ugo och Miiiton" och hälsade på. Det är Valle, Axel, Hugo och Milton från hennes dagis som kom med superduper-härliga fröknarna Ulrika och Sabina. Barnen blåste såpbubblor, sparkade boll, hoppade från trappan och fikade på "puffisar" och vindruvor. Det var ett extremt uppskattat besök kan jag säga! Jag kan tyvärr inte lägga ut bilder på de små gentlemännen eftersom jag inte frågat deras föräldrar om lov.


Senare kom Peters Faster Karin förbi med ett paket. Det var en rödblårandig tröja med Pippi och Lilla Gubben. Tösen gick i taket av glädje!

Så kom Mormor, Morfar och Morbror också såklart. Då fick hon babylift och matstol till dockorna, nagellack, pengabörs laddad med glasspengar, tatueringar (så hon kan ha likadan tatuering som Mormor!) fler såpbubblor och en massa godis såklart. det hade hon ringt Mormor och sagt att hon ville ha. Sen fick hon ju sin cykel också, som Mormor köpte typ för ett år sedan...
Det blev lite pasta penne med köttfärssås och sen kladdkaka med grädde.
Lagom när Ronneby-ligan lämnade kom GUM upp med två presenter. Fyller man två ska man få två paket sa GUM. Hmmmm.... varför bjöd jag inte in Marie när jag fyllde år i somras???

Snart är det dags för "Riktigt" kalas. Då blir det party!!!


RSS 2.0