AAAAAAAAHHHHH!!!!!

AAAAAAAAHHHHH!!!!!Vilken dag! Allt har gått käpprätt åt helsefyr. Teknisk utrustning fungerar inte, konstiga människor ringer och söker mig och sen ringer vi om varandra hela dagen (jag vet fortfarande inte vad de ville...), elever beter sig som snorvalpar, ont i nacken, material måste beställas, 3 utvecklingssamtal och jag vill bara dra täcket över huvudet och gråta! JAG SLUTAR NU!


Så, nu känns det lite bättre. Men jag har känt mig ungefär som Edvard Munchs "Skriet" hela dagen. Bläää...


El Sambo är iväg och spelar match. Själv ska jag sätta igång med att halsband som en arbetskamrat ska ge till sin kära hustru på födelsedagen på torsdag. Är egentligen för trött men har ju lovat. Har fått lite nya pärlor idag också så det ska nog bli ganska skoj i alla fall...


Återkommer vid stabilare mental hälsa imorgon!

Aldrig får man vara nöjd...

Godmorgon! Vaknade till min glädje utan att min skadeskjutna tå blodat ner i sängen. Glädjen förbyttes dock snabbt mot uppgivenhet när jag märkte att nacken nu istället bestämt sig för att jävlas. Har väl inte nackspärr direkt, men en distinkt smärta strålar ut från en liten punkt i nacken så fort jag vrider för mycket på huvudet. Nackspärr light kanske. Hå hå ja ja... "Man ska känna att man lever" heter det ju.


Jobbar kort dag idag så jag hoppas på att El Sambo vill låna ut bilen. Klockan 15.00 slutar Knallhatten skolan och då ska Gudmor plugga engelska med honom. Han har inte jättelätt för språk stackarn, och nu har han prov på onsdag. Så, lite plugg, en god middag, och ännu mer plugg ska väl få honom godkänd? Vi fixade ju tyskan tidigare i höst!


Dags att käka lite frukost (gör jag nästa aldrig) och sen bege sig till jobbet.

Spik i foten...

Aj aj aj... städade i badrummet när jag plötsligt såg att det var blod lite här och var på govet. Kunde inte begripa var det kom ifrån förrän jag såg ett det var hål på min strumpa och en blodig och sönderskuren "pektå" tittade ut. Hoppsan... Jag fick visst inte upp alla glasbitar efter att ha tappat nagellacket förra veckan... Nu har jag ett snyggt litet "lock" längst fram på tån och det bara vägrar sluta blöda! Har bara vanliga skitplåster hemma. Ringde El Sambo på jobbet och bad honom nalla hem lite kompresser. Det tycker jag de borde ha på räddningstjänsten, eller?

Nu ska jag halta ut i vardagsrummet och lägga mig på soffan med tån uppåt så ska vi se om vi inte får stopp på flödet...

RSS 2.0