Tack dö...

Vilken härlig start på semestern...


It´s the finalk countdown... tada da daaaa.....

En jobbedag kvar sen är det SEMESTER!!!!
Nytt trädäck, nya utemöbler och ledig tid med La Familia. Kan det bli bättre?
I don't think so!

Spikmatta - skulle inte tro det!

Sabina tog med sin spikmatta till jobbet idag.
NO WAY IN HELL säger jag bara. Fan vad ont det gör.
Dessa små elaka ondskefulla spikar skär som helveteseld in i ryggen...
Och då ska ni ändå veta gott folk, att jag har legat på en "riktig" spikmatta. En sån där med 10 cm långa järnspik!

Hade det varit så skönt som alla säger hade Hästens gått i konkurs...
Nya utemöbler

Idag är sista trallen lagd  på trädäcket och de första delarna på staketet är på plats. Så vi åkte och kollade på utemöbler. Vi fastnade för denna gruppen. I helgen hämtar vi dem och det ska bli härligt att kunna sitta där ute och mysa om kvällarna.


Tvååring bortskänkes!

Nästan i alla fall. Fatta vilket jävla utbrott ungen fick. Hon illvrålade i säkert en kvart. Tårarna sprutade och hon tappade nästan andan mellan varven. Allt bara för att hon inte fick ösa obegränsat med Oboy-pulver i sina ca 3 matskedar mjölk. Mein Gott!

Om grannarna hörde det står snart BRIS och socialjouren och knackar på dörren.

Till slut sa jag till henne att hon fick sluta skrika och äta sin mat, eller gå in på rummet. Då sprang hon in på rummet medans hon om möjligt skrek ännu högre.

Efter mycket om och men slog jag över oboyen i hennas flaska och gav den till henne framför tv:n. Då var ilskan som bortblåst och hon var sitt vanliga härliga jag igen.

Min enda tröst nu är hoppet om att detta skrikande gjort henne trött så att hon somnar före åtta ikväll. IN MY DREAMS!


The times are a changing...

så även blogges utseende. Jag experimenterar lite och är inte helt färdig. Vi får se var det landar...

Nu badar vi!

Äntligen har vi "öppnat" poolen. Peter och jag tog premiären i torsdags kväll innan vi drog på täcket. Det var 20 grader i vattnet och jag kan säga att i en pool känns det jävligt kallt! Men lite "candle light swimming" blev det iaf.
Bella är inte intresserad av att bada i den ännu, hon plaskar hellre med fötterna bara. Men det ska vi snart bli tre om!  :)******************************************************************************************************

I torsdags planterade jag i mina blomlådor. Jag ksatte tagetes som en äkta tant! Men jag gillar dem faktiskt jättemycket.
de här satte jag i en kruka som ska stå vid trädäcker när det är helt klart. Har ingen aning om vad blommorna heter. de stänger sig varje kväll för att sen "blomma" ut varje dag.


RSS 2.0