Prinsess-Pyjamas-Party!!!

Prinsess-Pyjamas-Party!!!

En kväll i rosafärgens tecken! Jag och Mikisen har haft en kanondag. Jag hämtade Snäckan på dagis, sen var det buss till Lund, en korv och en Slush i Pressbyrån innan tåget gick till Kristianstad. Både Mikisen och undertecknad slocknade strax efter Höör...

När Morbror Brandman hämtat oss åkte vi hem och fräshade upp oss, vinkade av Morbror när han körde till jobbet och tog en spree på stan! Inhandlade tiaror och cerise nagellack samt käkade på Trendie. Just det... hyrde Narnia på Mixen!

Efter badet var det pyjamas, prinsess-smycken och Tiaror på! Sen målade vi tånaglarna, käkade popcorn och kollade på film. Vi hade jättemysigt med täcken och kuddar framför tv:n. Lite chokladpudding med rosa grädde slank också ner... och rosa hallondrocka i champagnegöas. Är man prinsessa så är man!

Det blev lite senare än vanligt för Lill-Sessan, men så somnade hon på två röda också när hon lagt sig tillrätta under Mosters prinsesstäcke från IKEA!

Nu är det bara "den elaka styvsystern" som är vaken fortfarande. Sitter och skriver på min jobbansökan som jag ska lämna in imorgon. Alltså... jag vet ju att jag är grymt bra på typ allt... men jag har ändå svårt att formulera det på pappret... Nåja... jag får ta en paus nu och sen läsa det på nytt om en liten stund och se vad jag tycker.

SOV GOTT!

Blixtar och dunder... magiska under...

Blixtar och dunder... magiska under...Ja jösses vad låter om åskan idag. Satt på balkongen och höll på att sätta teet i halsen när det brakade loss. Men fräckt är det. Jag har alltid älskat ordentliga åskoväder. Det är så mysigt att sitta på balkongen, eller verandan i sommarstugan och lyssna på regnet och mullret och titta på dessa fantastiskt vackra ljusfenomen!

I morgon ska jag eventuellt ner till Lund och hälsa på min lille Knallhatt. Nu har han varit sjuk i över 2 veckor. Hade han inte kommit ner till Lund hade han kanske inte levt idag, hemska tanke. Kirirgen som öppnade honom sa att han aldrig sett så mycket var och "skit" i en mage förut. Han hade max klarat 2 dagar till trodde han... Vilken jäkla tur att E & B stod på sig och mer eller mindre tvingade Karlskrona-läkarna att skicka ner honom till Lund. Jävla KLÅPARE till läkare i Karlskrona om ni frågar mig. Men nu är han vaken igen. Visserligen har han alla slangar och så kvar, sjukgymnasten skulle komma och "lära honom andas" idag. Det är väl annorlunda med allt jox den stackarn har instucket i luftvägar och matkanaler... Hur som helst... han är på bättringsvägen och det gör att vi andra sover lite bättre nu. Tack och lov!

Ikväll tänkte jag ta itu lite med stryktvätten... Kul som attan. Men det gör ju inte sig självt, och inte av El Sambo heller... grrrr! Men framför CSI och Law & Order går det ganska snabbt.

Förhoppningsvis ska vi kunna rå om lilla Mikisen lite i veckan. Tänkte höra först med El Sambo, och sen med mamma A om det kunde passa från Torsdag till Lördag. Undrar just om de vill släppa ifrån sig den lillaPrinsessan så länge??? men jag skulle vilja ha en egen "Tjejkväll" med henne, och så ska vi ju Bowla med Morgbror P och kanske Moffa Hjärta också. Så det måste bli två kvällar det!

Vi ses och hörs!

VEM BEHÖVER ZLATAN NÄR VI HAR ALLBÄCK???

VEM BEHÖVER ZLATAN NÄR VI HAR ALLBÄCK???

"En Marcus Allbäck... det finns bara en Marcus Allbäck..."

En sån jävla tur man kan ha! För inte spelade vi oavgjort på talang. Det verkar som om Allbäck är den enda i hela svenska fotbillslandslaget som fattat att man måste RÖRA PÅ SIG när man spelar fotboll. Han sprang ju ensam mer än de andra gjorde tillsammans! "Nej men jag står still här på min lilla gräsplätt och kanske kommer bollen till mig..." Så verkade de flesta tänka. Nåja, vi är vidare och det är allt som räknas i nuläget.

Det ska bli gött att klå Tyskarna på hemmaplan!!!

RSS 2.0