Student igen

I fredags var det studentdax igen. Nu var det min kusin och Gudson Robin som bar den vita mössan. Vi åkte ner till Åhus i regnet till utsparken på Golfkrogen. Sen vidare till Kallinge på galej!


Nyutexaminerad golfare!Min lille Knallhatt har blivit stor!Dosan och Sassa fixar bål. Gott blev det!Studenten och hans Gudmor.Bella körde slut på sig fullständigt. Hon somnade med vällingflaskan i munnen!

Ny bil...

Mika har köpt ny bil. En hummer. Nu har han två bilar. Den gamla är en Corvette... Vi kör Volvo.


Så jävla bra!


LOOK-A-LIKE!


GRATTIS JOCKE, STUDENT 2009!!!

Igår tog min kusin Joakim studenten. En måndag, ja jag vet, men Karlskrona är Karlskrona, även när det gäller skolavslutningar... hehe.

Stackars Jocke har legat sjuk i körtelfeber i över 3 veckor så han var lite sliten stackaren, utan att ha få festa och fira som man ska göra när det är studentdax. Men han klarade av dagen i alla fall, om än något blek om nosen och lite hålögd :)Här kom han hemåkandes i en raggarbil med svenska flaggan hängades i bakluckan.Presenter i massor såklart!


Det är han verkligen värd. Han tilldelades ett stipendium på 950 kronor.
-Varför då undrade jag, hur löd motiveringen?
-Tja, sa Jocke, det är så när man är smart.Melwin tyckte tydligen inte att Morbror Jocke skulle dricka alkohol. Han tog helt sonika snapsglasen som Jocke fick i present och gav Bella.
-Bella, här! sa han och envisades med att lägga dem i knät på henne. Skitunge  :)

Nya skor!

Beställde skor idag. Svindyra men även svinsköna! Kommer inom två veckor.RSS 2.0