HALLELUJA!!!

HALLELUJA!!!


Nej, jag har inte blivit frälst. Eller jo kanske. Dock inte rent kristligt så att säga, utan sångmässigt. Jag och mina elever från skolkören genomförde en gospelgudstjänst igår tillsammans med kyrkokören och familjekören och det var bara så fräckt!
Vi sjöng 7 olika gospellåtar, både lugna otroligt vackra låtar och de mer typiska gospellåtarna med klapp och "halleluja". Synd bara att inte fler kom och lyssnade :( Men de som var där gungade med mellan varven! Utom en och annan stolpe som såg ut som han växt fast…
Idag kom en av tjejerna i kören fram till mig och sa att hennes mamma hälsade att hon tycte jag jöng väldigt bra!... Tamten måtte haft vaxproppar i öronen!!!


Jag har märkt hur mycket jag saknar att sjunga nu när vi tränat inför detta. Och nu är det ju slut så det känns lite trist. Det lutar starkt åt att jag börjar kören till hösten när den kör igång igen. Det är ju så häftigt när man märker att man efter ett antal körövningar faktiskt klarar av att sjunga de där höga tjusiga tonerna som klingar så läckert i kyrkan. Jag sjöng alltid alten i skolan men nu är det sopran som gäller!>


Annas är det halsbanden som regerat i helgen. Gjorde 5 nya igår och idag. Två ska dock iväg, ett i present och ett som är beställt. Farao vad roligt det är!


Imrgon är det dags att jobba igen. helgerna försvinner alldeles för snabbt ju. Jag hinner ju inte sova så mycket som jag vill :(
Men tur är väl det. Jag skulle inte få mycket gjort om jag hade valet att gå och lägga mig, hehe... Sova är ju helt underbart, helst på dagen! det är liksom lite fult att gå och lägga sig mitt på dagen och som ni vet så smakar förbjuden frukt bäst!


Huset i Fjälkinge gick åt h-vete. Ägaren hittade nån som betalade bra och ändå gick med på att låta honom bo kvar året ut!!! Helt jävla otroligt. Varför lägger man ut huset till försäljning i april om man inte tänker flytta förrän i december? Stollar finns det gott om!



J-LA SKIT

J-LA SKIT



Huset i Fjälkinge gick åt skogen!


SJ hade 15 olika menyer att knappa sig igenom innan jag blev placerad i kö!


Jag är hungrig!


Det gick inte att ladda upp min mega-blogg som jag slrev igår och idag fanns inte utkastet kvar!


MEN HA EN BRA DAG ALLIHOPA!!!

Voffo gö di på dette vise?

Voffo gö di på dette vise?


Ja det kan man fråga sig. Jag hade en trevlig fikastund med en mycket trevlig klass 9 i förmiddags. Ett härligt gäng som alltid inbjuder till skratt med sina sköna kommentarer och sitt allmänt "braiga" sätt. Tyvärr insåg jag inte det fatala i att visa min blogg... RIDÅ! Hur som helst... finner Ni några inte all för intelligenta kommentarer på mina inlägg så kommer de från hormonstinna 15-åringar. Framförallt från A1 och H1... De är egentligen mycket rara gossar men har inte alltid koll på vad som faktiskt räknas som humor ;) VOFFO GÖ DI PÅ DETTE VISE???


MEN! TAPAS NOCHES i fredags var Gudomligt. Fantastiska IVK hade många läckerheter som fick det att vattnas i munnen. Mina favoriter var en ugnsstekt lime-marinerad fläskfile med en underbar kall sås till, samt IVK:s toast med en röra på mozzarella, körsbärstomater, hackad vitlök och hackad färsk basilika. Det lite balsamvinäger och olivolja var det med plus lite salt och peppar. "A taste of heaven" Och till det en Faustina Rioja reserva från 1997! Visst låter det gott


Lite tomas Ledin har vi haft också... jag menar "Inte ett moln, så långt ögat kan nå..." osv. Men har Theresian njutit av det fina vädret? Nej då. Suttit inne som det pucko jag är och jobbat vid datorn. Bläää... jag håller tummarna för fint väder på torsdag när jag är ledig, men då kommer väl regnet såklart.


En avslutande fråga... Satt bredvid några trevliga tjejer från Folkhögskolan på bussen hem idag och de förde en ganska ingående diskussion om huruvida ett stearinlju brinner upp... eller brinner ner. de kom inte överens och frågade då mig vilket inte gjorde dem mycket klokare. Mitt "politiska" svar blev "Jag tycker det heter brunnit ner, men jag säger nog brunnit upp" :P Nån som kan ge ett korrekt svar på frågan? Gärna med förklaring!

EL SAMBO

EL SAMBO



El Sambo, min skatt! årgång -74, 184 stolta centimetrar och knappt 100 pannor. Brandman sen 7-8 år tillbaka och driver dessutom ett vattensportsföretag. Kolla gärna in www.pws.se och www.jetpilot.se .


På bilden ses han utöva sin favoritsyssla Motocross. Men sin Honda CRF450 -05 kör han varv efter varv i Broby eller på Ripa. Intresset är nytt, bara två år gammalt så han är ingen elitförare. Men det tar sig! Och med hästliniment håller underarmarna numera längre än de gjorde förra säsongen!



Ikväll är jag dock party-änka. Det är "Blåljusfest" i Åhus. Brandkår-Polis-Ambulans har lite hoolabaloo. De har det säkert mycket trevligt.


Själv var jag på TAPAS NOCHES med valda delar av kollegiet igår. Det var jag, GUM, MEH, IVK, MÖA och HÅR som satt i Skepparslöv och åt gudomligt god mat och drack fantastiskt rödvin. Jag mäste säga att jag är enormt glad för mitt arbetslag. Vi har väldigt trevligt tillsammans både på jobbet och på våra små trivselkvällar. Skål för Er go' vänner!

Nej, popcornen väntar. sen blir det väl att slumra lite under filten på soffan innnan El Sambo ringer och man får agera taxi åt ett gäng nitade brandmän...

Pärlnoja!

Pärlnoja!



Det går en epedemi på jobbet som drabbat snart alla kvinnliga lärare. Alla är som besatta av den senaste trenden: göra egna halsband! Jag var en av de första som trillade dit. Jag kunde lätt lägga ett par hundra i veckan på pärlor... Matcha olika färger och nyanser och köpa lite större fina pärlor till avslut. Det är som ett gift! Men kul som fanken är det. Och det är nice att kunna matcha lite fräcka smycken med alla outfitsen i garderoben. det halsband jag själv gjort säljs ju inte i tusentals på HM eller Lindex. halsbandet och armbandet på bilden gjorde jag ikväll. Tilde ska få dem på sin fyraårsdag. Färgvalet var inget svårt eftersom allt i denna damens värld ska vara "josa".>

Mäklaren hörde inte av sig idag heller. Undrar just hur jag ska tolka det???

Imorgon är det TAPAS NOCHES hos engelsk/tyskfröken. Vi blir 7 stycken som ska käka Tapas och sjunga karaoke. Vin? Självklart!

Snyggast i stan!

Snyggast i stan!



Kolla in mina blommiga trälabbar! De och en påse godis för 10 spänn var allt jag köpte på vår shoppingresa till Kungsbacka. Så säger El Sambo att jag slösar med pengar??? Han handlade loss för över 5 lakan! Visste blev det 4 par jeans, caterpillar och pepe, CAT tröja, CAT skor och lite Björn Borg kallingar, men i alla fall...



La bud på det lilla gröna huset igår. Eftersom ingan annan gett nåt bud sa vi att vi tar det för det priset han satt ut. Då har han mage att säga att han vill ha 1.050.00:- och att han dessutom vill bo kvar året ut!

NO WAY JOSE! Tufft, sa jag till mäklaren. Men vi ger 995.000:- och vill flytta in den förste augusti. Möjligen kan vi skriva papper nu men vänta året ut, men då ger vi inte mer än 950.000:-

Får se vad han svara på det. Men inte fan kan man sätta ut en vara till försäljning och sen höja priset när kunden bestämt sig? Med tanke på att huset legat ute över en månad och ingen annan än vi lämnat bud så kan han inte precis välja och vraka bland köpare... Men vem vet, vi kanske blåser oss själva om vi inte tar det. Usch... det är inte kul att ha is i magen. Jag vill ju ha det huset!!! Har ju redan bestämt tapeter till sovrummet och handtag till köksskåpen...

RSS 2.0