Den här tapeten är söt!


Ja men för Guds skull!!!

En av kvällstidningarna hade en bildspecial över fula tatueringar. det finns tydligen inga gränser för folk...På tredje plats:

skönhet ligger visserligen i betraktarens öga och jag har väl inte så mkt att invända mot själva motivet, men kolla in killen hårväxt!!! Tatueringen kommer ju inte att synas... HA  HA HA!!!
På andra plats:

Århundradets bakfylle-ångest i bild... för det finns inte en chans i Småland att detta gjordes i nyktert tillstånd!
På första plats:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Jag hittar inte ord... det är bara så bedrövligt...


Husvisning idag igen!

Ikväll ska vi kolla på detta...

Önska oss lycka till. det behöver vi!

I duschen på Brandstationen!!!

Lotta, Mattias och lille Alx hälsade på igår. Vi tog en tur till brandstationen eftersom Alx älskar lastbilar, brandbilar och traktorer.

Fan vad det måste vara tufft att vara brandman... Tvingas sitta i skitsköna fällbara fåtöljer och glo på tv... duscha i kanonfräscha duschar och basta i bastun med panoramafönster och musikanläggning för att sen slappa lite i relaxen utanför. Att de bara orkar...

Mattias testar på hur det är att vara brandman...


Lotta i duschen/bastun på brandstationen. Kolla in leendet!


Fan också... inga nakna karlar i bastun...


Riktigt grym kakel-konst!


Min svärfar var brandman innan pensionen. Han har också varit ung och spexig en gång! :)

Aldrig nöjd

Regn, regn, regn... Bönderna blir glada, gräsmattorna blir gröna och El Sambo slipper de jävla gräsbränderna. men JAG vill ha tillbaka värmen. den olidliga, svettiga, klibbiga, kvava helvetes värmen. Den som gör att man har svårt att sova om nätterna, den som gör att man har ständig huvudvärk eftersom man aldrig dricker tillräckligt... den värmen vill jag ha tillbaka.

Foton jag klamrar mig fast vid och drömmer om, förtst en termometer med en temperatur som heter duga!
Sen en klarblå himmel...
och så Bella i solklänning och med minifläkt att svalka sig med!


Heldag med Dockan & Melwin

Min kusin "Dockan" var här med sin lille Melwin för ett tag sedan.  melwin tyckte jag behövde städa i mina kökslådor. Det var helt riktigt.  Det var bara det att när han städat färdigt behövde jag städa där ännu mer än jag behövde från början. Tack dö!Vi gick en runda på stan. Köpte fin VM-peruk/huvudbonad till Tim, köpte små maraccas till kidsen och hade allmänt nice!

   Morfars lille pojk!

   Sing Hallelujah!

   Allra sötast är de när de sover.Alltid lika trevligt att vara med Dockan & Melwin. Han fyllde ett år idag den lille/store fisen. Imorgon blir det kalas i stugan. det ser vi fram emot. Mycket!

Våra små bloggare in action... Knodden07 & Melwin07...My precious...

Imorgon åker vi till Bleka länet, min lilla tjej och jag. 1-årspartaj i "Biska Måla". Smörgåstårta och kallt vitt vin. Löööve it!


MY PRIDE AND JOY!

80-talet ringde...

... det vill ha sina skor tillbaka.
Retro-mode i all ära, men...

NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!

Leve Sverige!

Svenska Flaggans dag, 6 juni, Nationaldagen... kalla den vad Du vill bara Du firar den. Ja, jag tycker att vi som svenskar ska fira denna dag. Utan att behöva bli kallade främlingsfientliga. Som Elvis sa: Vi måste för fan börja fira nationaldagen på riktigt, annars kommer det snart nån jävla nysvensk och tar den dagen för oss...
Jag håller med, själva principen alltså. Skolorna ska ha samling runt flaggstången och sjunga Du gamla Du fria, som för övrigt är allmänbildning att kunna! Vi ska klä oss i blågult och vifta med flaggor! Vi ska partaja och ha skoj, för det är SVERIGES NATIONALDAG!
Och nej, jag är INTE rasist bara för att jag tycker så här!

Eftersom det var tävling firade vi på crossbanan i Teckomatorp, Duvekebanan. Det säger jag bara, den ligger så långt ut i ingenstans att varken Hemglass eller Jehovas Vittnen hittar Dit. El Sambo hittar verkligen inte dit. Han har lokalsinne som en mixerstav, det går bara runt runt runt... Men jag hittar utan problem. Jag är duktig på kartläsning!


Varm och svettig publik... Solen gassade och det var vindstilla.Sverigeklädd BellaIng-Marie och Kelly vilar i skuggan.Mina sverigebakelser!Jag och Bella vill ha Sverige-dammsugareBella hejar på Elvis, han har nr 9 som startnummer.Glass svalkar gott varma dagar.Hunden Ebba är supersnäll och brukar pussa Bella.
Bella älskar Ebba!


El Sambo körde mycket bra.
4:a i första och 10:a i andra.
Sammanlagt 6:a!Gräs fullt med äckliga fästingar!På väg hem.
Imse Vimse Spindel...... klättrar upp för trå'n...För 10:- får Du en minifläkt på Clas Ohlssons!På kvällen blev det grillning hos Team Elvstrand.
Köttet var syndigt gott!
sen gick vi till parken och dansade Kase-dans och drack sprit
från fickpluntor! Så som riktiga Svenskar gör!Linus med en mycket trött Bella!

Min lilla Drama-Queen!

Liten som hon är kör hon redan med krokodiltårar när hon inte får som hon vill. Hon ser för rolig ut...Bloggvärde

Min blogg är värd pengar. Tydligen. Inte mycket, men i alla fall... Vete fan vem som räknat ut det eller vad det baseras på.

Sen ska jag tycdligen kopiera in denna koden:

<script src="http://bloggvarde.se/js/value.js?id=MzAyMDI%3D&d=4"></script><noscript><noscript><a href="http://bloggvarde.se">Denna blogg &auml;r v&auml;rd 6 866 kr</a></noscript>

men jag måste göra fel för d ska bli en symbol...

Där rök det huset...

Igår var det budgivning. Vi ville ha huset. Vi var cheap-asses. Vi fick det inte. Sånt är livet. Synd...

image278

image279

image280

image281

image282

image283

image284

image285

RSS 2.0