Min Buseli Bella - en bild säger mer än 1000 ord!


Jävla kuk-mög!

Jag använder bara såna kraftuttryck när jag är riktigt lack på nåt. Just nu är jag lack på att flytta. Fan vilken tid allting tar!
Jag ger det en timme till sen måste jag sova. Klockan ringer 05.24. Gå till dagis med Snäckan, gå tillbaka till bussen, åka och jobba 8 timmar och sen fortsätta flytta....
BAJS!

I've got the POWER!

Jag: Hej, vi har beställt flytt av vår telefon. Jag vill veta hur långt det är gånget i processen.
Phonera: Vi har inte fått nån beställning på det.
Jag: Jo det har ni visst.
Phonera: Vänta så ska jag dubbelkolla.

*** jag väntar ***

Phonera: Jo jag ser det här nu. Då ska jag sätta igång det administrativa.
Jag: Hur lång tid tar det innan vi har telefon på det nya stället?
Phonera: det är en administrativ tid på två veckor.
Jag: SKOJAR DU?????
Phonera: Nej.
Jag: Vi kan inte vänta i två veckor. Vi måste ha bredband till vårt företag och det kan vi inte beställa förrän telefonen finns inkopplad och klar.
Phonera: Tyvärr, det tar två veckor.
Jag: Då får vi vända oss till bredbandsleverantören och ta telefonin där också så avslutar vi vårt abonnemang hos Er.     Jag återkommer när jag har pratat med min sambo. "KLICK"

En timme senare piper El Sambos mobil.

SMS: Hej! Flytt klar till idag kl 12.00. Mvh Phonera


Fy fan vad jag är bra på att hota folk. Jag kanska ska bli indrivare eller knutte-biker?

Mamma Mia vilket drag!

Tog en paus i packandet och unnade mig en stund i biomörkret. Njöt i fulla drag av fantastiska Mamma Mia. Helt i min smak med sång och dans och grekiskt ö-paradis. Nu har jag energi i flera timmar till!

Strök lite tvätt och såg 2 minuter på Schyfferts program om några loosers som ska bli stjärnor i Japan. Verkar vara kul killar de där nördarna.

-Såg Du när vi åkte in?
-Nej jag sov. Missade jag något?
-Ja, Du missade Tokyo.

Nu ska jag stryka lite till, så torkställningen har plats för det som nu snurrar runt i maskinen. Sen ska jag packa ner resten av "linnet" från skåpen. Inte så himla mycket kvar av den varan så det ska gå relativt fort. Ska ta en runda till i köksskåpen också. Har slut på bananlådor men gick till Clas Ohlsson idag och köpte 15 bärkassar. De är stora och bra!

Tjingeling!

Oh shit....Den mekanikern läste garanterat platsannonserna dagen efter...

Riktiga män rakar pungen med vinkelslip.

Den texten såg jag idag. På en tröja. På stan. På en riktig man. Kanske. Det vet jag förstås inte. Jag tyckte han var cool som gick runt med den tröjan. Inte mesig eller töntig. Det är fan modigt att gå med en sån white trash-tröja och ändå bära huvudet högt. Respect för riktiga män!

Är DU en riktig man?

RSS 2.0