Snart sticker vi!

Så ja... räkningarna betalade så vi slipper tänka på det. Lite sen frukost nu sen är det dags att åka ut till lagret och börja den spännande processen med att packa släpet... Tur att Svärfar är så snäll och hjälper till. Tack Mr G!
Problemet är ju bara att vi inte vet vad vi ska ta med... Man vet aldrig vad som blir storsäljaen. Västar eller shorts? Eller brädor? Hur många skidor ska vi ta med??? Man vill ju göra så bra affärer som möjligt! :)

Det får lösa sig sa kärringen som... ja ni vet.

"Lide mad i maven" som skåningen sa, så orkar vi nog med denna dagen också!

Lite grejer...

Lite grejer...

Igår släpade jag ett par ton vattensportsprylar från lastbilsflak och in på lagret. Min kropp gör ont! 4 sjöpallar blev ungefär 11-12 vanliga pallar. Jag har personligem lyft varenda en av alla hundratals lådorna och burit och släpat på pallar...

YOU OWE ME EL SAMBO!

Huuuu...

vilken rolig start på dagen. Inget varmvatten. Jag skulle ge en halv förmmögenhet för att få duscha just nu, men inte fanken gör jag det i kallvatten. Det fixar jag bara inte. Ringde felanmäälan och fick veta att hela Kristianstad är utan varmvatten. Så mycket för att fria till nån välvillig polare... Jag som ville mjuk aupp mina ömmande muskler med ett varmt och skönt bad... Nåja, det får väl vänta. Skit också.

Dagens dront

Dagens dront

Ledsen Älskling, men Du blir dagens Dront med Ditt lilla äventyr i morse!

När vi skulle ut med bilen (som blivit lite lätt inskottad av traktorn tidigt morse) sa El Sambo "Inga problem, jag tar sats och plöjer igenom"
Jo visst. Han kom en meter sen "satt han stenhårt fast" som det sjungs i Emil-visan. Vad kunde vi göra annat än att skratta?
Men efter 5-7 minuter, några svordomar, en hel del spekande och lika mycket snöskottande med hockeyklubban var vi loss.
Tyvärr hade jag inte kameran i jackfickan så jag har ingen bild på spektaklet.
Det är dagar som dessa man önkar att man körde bandvagn!

Oj då!

Oj då!

Denna bilägaren får det inte lätt när han ska ut... :)

Snö snö snö

Snö snö snö

Gav mig ut i vintervädret för att shoppa stärkare, strängar och lite att äta. Så länge man har varmt på sig och slipper köra bil är det ganska mysigt. Tack Gail för mina UGG-boots. De är ovärderliga en dag som denna!

Så här vitt har det inte varit i stan på länge. Kolla in modden på vägarna! Behöver jag tala om att det var glest med bilar i stan, och de få som syntes till körde MUCHO sakta! :)

HERREJÄVLAR VILKET VÄDER!

Jösses alltså... jag körde El Sambo till jobbet eftersom jag behöver bilen för att köra till revisorn i eftermiddag. Eller hur? Den bilen får stå där den är nu. Helt ärligt, brandstationen ligger mindre än en kilometer bort och jag höll på att inte ta mig hem igen. Vid vanliga infarten till vår gata hade en bil satt sig i snön så där kom jag inte in, vid samtliga 3 andra infarter var det så högt med snö att jag själv hade satt mig om jag ens försökt ta mig in där. Jag fick köra ner längre på söder och parkera andra sidan kanalen. Där hade som genom ett under, vinden blåst två parkeringsfickor fria från snö. Detta är det sjukaste jag sett. Ska nog ut efter lunch och ta kameran med mig! Återkommer ev med bilder!

Ta det väldigt piano om ni måste ge Er ut!!!

Saker jag stört mig på de senaste dagarna...

Ibland läser man saker i tidningarna eller ser något på tv som man liksom inte kan sluta tänka på eftersom man stör sig på det.
1. I en artikel i Kristianstadsbladet häromdagen berättar man om problemet med unga killar som kör "hängröv"-modet även inne på badet. De har alltså kallingarna på sig under badshortsen och drar sen ner shortsen på samma sätt som de gör med jeansen. FY FAN VAD ÄCKLIGT! dessa kalsonger som de gått och fisit i hela dagen, säkert ned både de ena och andra små fläckarna i. Ska jag behöva bada i detta vatten där deras coli-bakterier och annat löses upp? För inbilla mig inte att de har ett par kalsonger med sig som de byter om till innan de badar, och sen ett par kalsonger till som de tar efteråt. Inte en chans. Skärp er ungar! Dra upp shortsen istället och knyt till med snöret. I badet har man BAD-kläder, det hörs väl på namnet. Underkläderna ska stanna i omklädningsrummet. Det var väl aldrig ett problem när en annan som tonåring häckade på det kommunala badet, så varför skulle det nu helst plötsligt vara det?

2. Tv4 ställer in de planerade visningarna av Johanna Sällströms filmer i vår. Skit-töntigt. Denna unga talangfulla skådespelarska ska väl istället lyftas fram och hyllas för det hon har gjort. Att inte våga visa henne eller prata om henne bara för att hon är död är ju att förneka henne. Herre Gud så "Svenskt" och dumt.

Hinner inte mer nu för jag måste till jobbet. Ska vara på fritidshemmet i dag. Undrar just hur det ska gå. jag har noll koll på fritidsverksamheten... men det får gå!

TJOCKIS

TJOCKIS

Det här är min söta kusin J, även kallad Dockan. Hon och hennes trevlige kille Th blir föräldrar nu i sommar och det tycker jag är jättespännande!
Magen växer så det knakar och det senaste problemet är att de inte har kockbyxor i mammamodell. Därför får Dockan helt enkelt byta till större och större vanliga kockbyxor. Eftersom hon är ganska kort i rocken har hon just nu 20 cm uppvik och jättefladdriga byxben! Allt för att midjan ska passa. Önskar jag hade foto på det också...

Madagaskar-M

Madagaskar-M

Man blir ganska trött efter en hel dags busande och bowlande. Då är det skönt att få krypa ner i sängen och sova riktigt gott. Har man dessutom en så här snygg tröja att sova i blir det liksom grädden på moset!

Godnatt Sötnos!

Födelsedagsbowling

Födelsedagsbowling

I lördags firade vi som sagt svärfar med bowling och god mat. Det var väldigt trevligt. Lilla I var en baddare på att slänga iväg klotet visade det sig. Bara en kägla kvar på bilden! Visst ser hon nöjd ut?

Gibson Les Paul

Gibson Les Paul

Här är Lillebrorsan, aka Lilleman, med sin nya skönhet. En Gibson Les Paul Studio... nånting nånting. Fin som snus är den faktiskt. Men det ska den väl vara också när den kostade honom 3 månadshyror...

Grattis till köpet Lilleman, jag vet att Du har längtat efter den!

Svärfar

Svärfar


Min stilige Svärfar som jubilerar idag.
Många Grattiskramar från P & T!

Födelsedagsbarn...

Födelsedagsbarn...

Stora Grattiskramar till 3 olika jubilanter:

Peter E som blev 23 igår,

Svärfar som blir 65 idag,

Mormors sambo Gert som blir 66 på Alla hjärtans dag men firar idag.


Om en dryg timme kommer Svärfar på brunch och sen bär det av till Lomma för Bowling och middag med Reisarna.

Hasta la vista!

Those were the days...

Those were the days...

Sommaren 1989 var jag som flera andra somrar med mina föräldrar och campade på Dragsö i Karlskrona. Annika Nilsson hemifrån var också där med sina föräldrar och vi brukade sitta uppe i servicelokalen och spela kort om kvällarna.
Där träffade vi på två tyska killar och det blev så att vi hängde med dem nån vecka. Antingen i lokalen, eller på stranden eller vid dansbanan om där var något på g.
Den ene killen, Arne, och jag höll kontakten lite brevledes i början men det rann ganska snabbt ut i sanden. Ett julkort brukade utbytas och för kanske 8-9 år sedan fick jag en brev där han berättade att han var gift, hade två små tjejer (varav den ena heter Therese) osv. Sen tappade jag bort adressen och det var kört.
Döm om min förvåning när det i min gamla hotmail-inbox i höstas damp ner ett mail från Arne!!! Han hade hittat adressen på ett gammalt julkort och chansade. Hur kul som helst. Jag använder bara den mailen som inloggning på msn så det var ren tur att jag kollade och inte bara raderade allt som jag brukar.
Hur som helst så är det ju mycket enklare att hålla kontakt nu i it-tider och då och då skickar vi en hälsning till varandra. Idag fick jag detta tjusiga foto som Arne tog på mig, i servicelokalen på Dragsö i Karlskrona sommaren 1989. Tretton år gammal och hur snygg som helst! Eller? Döm själva! :)
Thanks for the pic Arne. Wonderful to see!

Dagens Stenmark

Dagens Stenmark

Jan Stenmark på Aftonbladets kultrurredaktion är antingen genial eller fullständigt menlös. Jag vet inte vilket. Nio gånger av tio fattar jag inte poängen med hans små kultur-skämt-bilder, men då och då hittar jag ett guldkorn som jag skrattar gott åt. Denna är en av dem. Snacka om att vi kvinnor är bra på att skämma bort våra män...

El Sambo på jobbet

El Sambo på jobbet

Vem hamnade på bild på kristianstadsbladet.se om inte El Sambo i egen hög person. Inte nån actionbild iofs, men dock larm-skrudad. Tidigare i veckan hade han det hetare om öronen. Då fick han krypa in i en rökfylld källare och släcka en anlagd brand. Han luktade brandrök i två dar!!! Min lille Streber. Bra att få bekräftat att de inte bara bastar eller kollar på tv ;)
Bilden är tagen av Annica Jönsson på Kristianstadsbladet.

Äntligen fredag

Äntligen fredag

Har nyss släppt iväg de små liven och avslutat denna veckans jobb. Det är annorlunda att vara på mellanstadiet när man varit bland högstadieungdomar i 3 år... Men idag har de skött sig kanon så det var ett bra slut på veckan.
Nu ska jag hem till El Sambo ( som för övrigt fick beröm av en av eleverna när hon skrev kontaktbok idag ) och kramas lite och se vad som hänt med katalogen sen igår.
Ha en trevlig helg allihopa!

RSS 2.0