Busy day

Ännu en dag full av förpliktelser. Den börjar dessutom så jävla illa den kan. Ska till tandläkaren strax. Skitkul. Bara undersökning visserligen, men med tanke på att jag numer äter lite men ofte finns det säkert ett antal hål som ska lagas och BETALAS. Fy fanken för tandvårdstaxan!

Vid middag idag kör vi ner till Malmö för att träffa Eddy och prata afrärer, kolla nästa ärs kollektion och så... Blir väl ganska nice att träffa honom igen, men bilfärden dit lockar mig föga.  Får så jäkla ont i ryggen av att sitta still längre än 10 minuter. Bilen är dock ren och fin! Tvättade den igår på brandstationen och dammsög den ordentligt. En av El Sambos arbetskamrater körde förbi tvätthallen och skulle tanka en av brandbilarna och såg mig stå med jättemagen i vägret och tvätta bilen "Det är kärlek det" ropade han och skrattade. :)

El Sambos nya skärplotter kom i går. En finurlig maskin som skär ut klistermärken ur vinylfilm. Vi satte ihop den och testade den sent igår kväll och den är riktigt fräck! Man fixar till allt i ett program på datorn, sen skär maskinen med en jäkla precision! Coolt! Här är 2 tester!

 

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0