Fan vad svårt...

Fan vad svårt...



Tja, det gröna huset var fint och hade perfekta förutsättningar för El Sambos företagsverksamhet. Men 97 kvadrats boyta är inte mycket... Även om det är fint. Det inglasade uterummet med relaxavdelning och bastu var inte fy skam, och det låg ju fritt och inte ihopbyggt med huset. Tvättstugan låg i källaren så den räknas inte heller in i de 97 kvadraten. Vi har inga knattar planerade än på några år, och även med en eller till och med två små bihang kan huset fungera i alla fall 5-6 år. Under den tiden kunde vi bo jäkligt billigt och samtidigt ha alla chanser att ge gärnet med företaget. Jag tar det... det är bara El Sambo som ska bli kvitt sin klaustrofobi-känsla.


På måndag ska vi kolla på det gula huset på bilden ovanför. Visst, Balsby är fint, och sjötomt är inte kattskit, men kom igen... Slutpriset kommer att ligga på 2 mille och då har vi ingen lagerlokal utan måste ändå fortsätta punga ut med 3.200:- i månaden på det. Då blir det lite väl saftigt. Visst, vi klarar det... om vi låter bli att äta i 7 år!


Nej, lite god middag åt El Sambo nu när han kommer hem från sitt möte så kanske jag kan övertala honom att 97 kvadrat är fullt tillräckligt för oss! Fortsättning följer!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hur har det gått med husen?!? Kram, Annika

2006-05-02 @ 22:47:14
URL: http://nihaoma.blogg.se
Postat av: Theresian

Jo då... vi förhandlar... hårt!

2006-05-03 @ 21:14:30
URL: http://theresian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0