Tidiga mornar...

ja, min kära söta dotter är tydligen en morgonmänniska. Det brukar vara dags att å upp klockan halv sex om morgnarna. Liiite tidigt tycker jag men det tar Bella Bus ingen hänsyn till!

I lördags var det ju kalas för Morbor Sassa. Vi skramlade ihop till ett fallskärmshopp till honom! Hans min när han öppnade presenten var helt obetalbar!!! Helt plötsligt såg stora starka macho-Steffe väldigt "liten" ut  :)  Färgen liksom försvann lite från ansiktet på honom. Men han återhämtade sig efter ett tag, och dagen efter tyckte han nästan att det skulle bli roligt sa min Far. He he... själv tycker jag det verkar ascoolt! Men visst, det är lätt att tycka när det inte är man själv som ska göra det. Jag har ju hoppat bungy-jump för många år sedan, men det är skillnad på 60 och 4000 meter... Men jag tvivlar inte på att hoppet blir av. Sassa är en tuffing!!!

image148

Dags att göra sig redo för att gå till BVC.

Tjingeling!

SASSA 45

SASSA 45

Stort GRATTIS till min morbror Sassa som blir 45 imorgon, 16 september.
Fest blir det redan ikväll, även om vi kommer lite senare än de andra. El Sambo har sista deltävlingen i Nilssons Cup  idag. Och än har han inte ringt och rapporterat den fisen...

Igen, stort GRATTIS Sassa. Vi ses ikväll!

Tjingeling!

Trött...

Jisses så trött jag är just nu. Både El Sambo och Lilla Bella Bambina sover på soffan. Men jag väntar tills det är dags för bingen. Tänkte låta Bella sova till midnatt innan jag väcker henne för blöjbyte och mat, sen hoppas jag hon sover 5 timmar så jag får lite sammanhängande sömn.
Idag har hon visserligen sovit mycket under dagen, men jag har jobbat med PWS så jag har inte vilat ändå. Jag får väl skylla mig själv antar jag. A och O är att sova när bebisen sover, det har man ju läst i "boken".
Hon är snäll för det mesta vår lilla Prinsessa. Visst kniper det i magen på henne ibland, och då är hon såklart inte så glad, men hon är inte speciellt skrikig. Hon kan vara på väg att bli lite bortskämd med att bli buren... gillar inte alls att ligga på täcket och underhålla sig själv. Måste jobba lite på det så hon inte blir som sin morbror. Honom var de tvungna att kånka på precis hela tiden annars gallskrek han. Och det var ingen liten klump att släpa runt på, han var en riktig liten prost! Jag tror faktiskt att han vägde lika mkt då som han gör nu, med den skillnaden att han nu är 125 cm längre och alltså mager som få!  ;)   Bara skojar Brorsan! Du har nog gått upp lite sen dess...

Imorgon kommer Mojjan och Pappsen (och Lillebror om han orkar...) och hälsar på. El Sambo ska köra cross med Elvis och Nisse så jag och Bella är hemma själva. Kan bli trevligt med lite sällskap då. Får hoppas att Snäckan är vaken lite då. Båda gångerna Mojjan varit här har hon sovit som en stock hela tiden.

En liten bild på min skatt avslutningsvis... i famnen på sin G-mormor Sivan!

image146

Tjingeling!

RSS 2.0