Käka Balle?

Så jävla dumt... Ärligt talat... hur kan man skylta på detta viset? Själv tycker jag det är askul, men det finns nog många upptighta kärringar som snörper på munnan och byter affär...

image172

Dum & Dummare

Ibland är man bara så jävla snygg att man inte kan låta bli att föreviga det... Igår hos Mojjan och Pappsen var det undertecknad själv, Dockan och "Thorbjörn" som visade oss från våra vackraste sidor... Även Melwin kom med på ett hörn...

image166

image167

image168

image169

image170

image171

DAGENS BILD

Så fel det kan bli om maskinen klipper snett...


image165

TOMTEN ÄR DÖD!

Julen är inställd. Tomten är död. Detta är tragiskt men sant. Jag bevittnade själv detta ohyggligt ondskefulla dåd. Den gamle rödklädde räven miste huvudet på ett kontor i centrala Kristianstad en sen novemberkväll för några dagar sedan. Jag blev själv vittne till själva decapiteringen... det var fruktansvärt... Tomtebitar flög genom luften... en ohygglig syn... vad ska barnen säga nu? Inga julklappar... Allt bara för att en testosteronstinn brandman lekte bödel med en skär-linjal.
Ack detta meningslösa oprovocerade våld...

image162 image164

Babysim

Vi tog Lill-Snäckan på första simningen i onsdags. SHE LOVED IT! El Sambo förde befälet i bassängen och jag hejade på från bassängkanten. Jag vet inte vem som gillade det mest, Bella eller El Sambo  :)  Det var stora leenden hos dem båda. Duktiga jag hade ju givetvis glömt kameran hemma på soffbordet där den gjorde grym nytta... Nästa vecka är den med!
De var i vattnet i 25 minuter och efteråt var hon totalt slutkörd. Och hungrig. Hon skulle egentligen äta precis när det började, så nu hade hon gått över en timme. Hon bälgade i sig från flaskan efteråt och somnade sen som en stock. Hon sov i 4 timmar! Sen kunde hon såklart inte somna på kvällen utan var uppe till elva, och vaknade redan klockan fem. Vi måste justera mat och sov-klockan till nästa onsdag så hon inte kommer ur sin dygnsrytm igen. Tog flera dagar innan den var tillbaka.

Tjingeling!

Fullständigt slutkörd...

Dopet är över... Jag är helt slut... En liten bild bara...

Det är jag, Lillebrorsan (Gudfar) med Bella, Peter, Annika & Håkan (Peters syster med man som är Bellas Faddrar).

image161

Fullständigt slutkörd...

Dopet är över... Jag är helt slut... En liten bild bara...

Det är jag, Lillebrorsan (Gudfar) med bella, Peter, Annika & Håkan (Peters syster med man som är Bellas Faddrar).

image161

071115

06.05 Bella vaknar.
06.15 Jag ger upp försöken att få Bella att somna om.
06.17 Hämtar tidningen och går in på toa,
06.18 Strömmen går.
06.18.01 Jag ser INGENTING!
06.19  Trevar mig ut i köket och famlar efter en tändare som faktiskt låg där den skulle. Tänder ljus.
06.20 Tittar ut och ser ett ensamt fladdrande ljus i huset andra sidan kanalen, i övrigt kolsvart!
06.21 Hur värma Bellas kylskåpskalla mat? Spola i varmvatten.
06.22 Tar Färdigblandad Nan2 istället, den är rumstempererad.
06.25 Nan2 fortfarande fesljummen. Får bli så.
06. 40 Bella har ätit klart och jag har planerat vår överlevnadsstrategi i händelse av ett långvarigt strömavbrott.
06.41 Strömmen kommer tillbaka.
06.50 Bella vill inte sova mer... GOD MORGON VÄRLDEN!

Rökskadad :)

Min käre sambo jobbar ju som brandman. Men nåt sånt här jobb har han dock inte varit på, ännu...

http://www.youtube.com/watch?v=fJsNt4xXGig

Min Lillebror!

Min Lillebror är en klippa! Puss på Dig!

image160

SKADEGLÄDJE!!!

Stod i kö till lite äcklig snabbmat när tjejen framför mig fumlade med systemkassen hon hade i handen...  Hon tappade den rakt ner i klinkergolvet så det klirrade villt, sekunderna efter spred sig rödvinet i en pöl runt kassen likt blodet i ett CSI-avsnitt.
Fy fan vad jag tyckte det var roligt! Jag fick bita mig i läppen för att inte skratta högt. Inte nog med att det var båda hennes vinpavor som gick i bitar, klockan var 5 minuter över två så systemet hade precis bommat igen. HA HA HA..

Skadeglädje är ljuvligt!

Tjingeling!


nej men usch då...

Liten småfräck nen riktigt rolig vits från Morbror B:

Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa,

den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med en gravbukett.

Dagen efter ringer den ena äkta maken till den andre:

-Det gick nog vilt till igår! Min fru kom hem UTAN trosor!  

-Klaga inte.. Min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det stod "Vi glömmer dig aldrig ! Från alla medlemmarna i Metall avd 23.

Tjingeling!


Världens bästa Moni!

Morgonens inlägg riktar vi till vår underbara Moni som hade oturen att missa tunnelbanan till jobbet imorse.

So what? Så bra som Du är ska de andra vara glada att Du kommer över huvud taget!  :)  Köp Dig en bit choklad och kräng i Dig under dagen så ska Du se att det blir bättre. Hjälper inte det (det måste det göra, choklad är svaret på allt, utom halsfluss då penicillin är  att föredra) sätter Du Dig på tåget till Skåneland så går vi på stan och shoppar skor!

En liten bild för att pigga upp Dig!

image159

Kramar från Skånetöserna T & B

JÄVLA INTERNET

Adamo bredband har det mest irriterande meddelandet när man står i telefonkö till deras tekniska support.

"Du hittar mycket information om våra tjänster och kan beställ direkt på vår hemsida..."


HALLÅ!!! Varför ringer jag supporten? Jo, nio gånger av tio pga att Internet inte fungerar. Hur fan ska jag då kunna hitta informationen på hemsidan? PUCKON!!!


Har haft alldeles för mycket strul med bredbandet sen i somras. Det är som lotteri när man ska ut på nätet, ska det funka eller inte denna gången? Tycker inte det är ok nånstans. Jag betalar fan pengar varje månad för att ha tillgång till Internet 24/7... Ok, en gång hade en kabel grävts av i Malmö nånstans, såna olycksfall i arbetet kan inte Adamo lastas för, och det tog inte så himla många timmar innan det var åtgärdat. Men alla andra gånger när det strular och ingen vet varför? Får jag som betalande kund pengar tillbaka eller sänkt månadskostnad? Svar NEJ. ILLA ILLA ADAMO! Snart byter jag Internetleverantör!


PS. Sitter och skriver i word för att senare klistra in i bloggen. I skrivande stund har jag köat i 12 minuter och har således hört the fucking meddelandet ett antal gånger... DS


PS2. 16 minuter...DS2


PS3. 27 minuter.. and counting...DS3


PS4. 32 minuter "På vår hemsida kan Du testa hastigheten på Din anslutning..."  det kan jag svara på utantill: NOLL JÄVLA KM/H!!! DS4


PS5. 38 minuter... SVAR!  "Driftstörning i hela Kristianstad, kan tyvärr inte svara på vad det är med vi jobbar på det" Jamen så jobba snabbare då!!! DS5


RSS 2.0