Landscaping

I helgen hyrde vi grävmaskin. Den var rolig. Men man måste fan ha koll på spakarna. 2 olika spakar att köra fram och bak samt svänga med, två för att sköta skopan och själva armen (dessa två spakar kan man föra i 4 olika riktningar) en spak till stöd-grejsimojjen, och så var det nåt mer... det tar en stund innan man har flyt i hanteringen kan jag säga.


Peter lärde sig ganska snabbt och hade riktigt bra snits när han gick lös på tujornas monster-rötter.Bella var lite feg först, men sen spakade hon på. Hon slet och drog i spakarna så hela grävmaskinen hoppade.Hej hej Mamma. Titta Bibbi!Precisionsgrävning!
Nehej, får jag inte leka med grävmaskinen så klättrar jag på staketet istället...Och käkar lite jord...

Det har varit en jobbig dag, men samtidigt har vi hunnit väldigt mycket. Alla tujorna är väck, grovslangarna till bevattningsanläggningen är nedgrävda, uppfarten är tillfixad med dräneringsränna, grönsakslandet är ett minne blott, stensättningen på baksidan börjar försvinna mer och mer...

Nu ska det bara göras klart också. För tillfället ser det ut som en bomb briserat på gården... Nu ska trädäcket upp, staket byggas, gräs sås... och vi måste veta hur fan vi vill ha det.... och allt mög som vi grävt upp ska forslas birt.... Grus och jord nån? gratis mot avhämtning!

Snyggast i stan

Karneval på Förskolans dag. Snygg eller? En kollega tyckte jag såg ut som en transa...


Fantastiska Färlöv

Kvällspromenad med GUM. Riktigt härligt!


och så avslutar vi med GUM's rhohododndendroronon.... (som om någen egentligen vet hur fan det stavas!!!)

Mitt lilla troll...

Igår badade Lill-Fisan. Klart hon ska ha håret i handduksturban som Mamma!och när Pappa jobbar natt får man somna på soffan hos Mamma...


********************************************************************************************

Idag envisades hon med att ha Pelterskydden på sig inomhus. Hon blev skogstokig om jag försökte ta dem. Ska jag tolka det som att hon har tröttnat på mitt jävla tjat eller?


Mi casa es mi casa!

The times are a changing... even here in Färlöv. El Sambo jobbar på... och våren brer ut sig!


Vår hyresgäst jag planterat så tjusigt!


Ljugarbänken...Nya blomlådor.


El Sambos nya fina garageport med nygjuten inkörsramp och durkplåt. Han är så duktig!


Tujorna åker snabbare än kvickt. Vi passar på nu innan vi tar plåtarna av poolen. Det är ju lite oskyddat innan nytt staket kommer upp.Ska jag vara orolig?

Hmmmm.... Peter tyckte jag såg "död" ut på benet idag. Hade en tvärgående blå rand mitt på vaden och hela benet var helt blåvitt. Det blev lite bättre när jag legat ner en stund, men det syns fortfarande en rand. Är det nåt jag ska oroa mig för?


Dålig bildkvalitét men randen syns lite mer IRL än på bilden.

Lammkött

Lammkött är jättegott. Jag älskar grillat lamm och äter det så fort jag får tillfälle, vanligtvis ett par gånger under sommaren på nån Grekisk restaurang. Peter idiotförklarar mig och tycker jag är hemsk som äter dessa söta små djur.
-Då kan Du lika gärna äta hund, tycker han.
Hur som helst, idag var vi med kidsen och hälsade på hos en av "våra" farmödrar som nyligen fått lamm. Helt underbart! Supersöta och otroligt tillgivna och kelna. Jag har nästan förståelse för Peters vägran att äta lammkött nu. Men bara nästan...


Min jacka smakade nog väldigt bra. Populär att tugga på var den i alla fall.


Godingar!Mumsiga nylonöverdragsbyxor. Undrar just hur fiberrikt det kan vara...Se så fina de är!

RSS 2.0