Strul, strul och åter strul.

Jag blir så jävla trött och lack! Allting ska bara strula verkar det som. Vi håller på att renovera badrummet. HELT från grunden. Vi rev ut ALLT i somras, ner till regelverk, betonggolv och öppet upp på vinden. Peter har ju gjort väldigt mycket av jobbet själv, och har man dessutom 2 andra heltidsjobb så tar det ju lite tid. Det enda vi haft hjälp med är de installationer som kräver fackman såsom El, VVS och fuktspärr.

Hur som helst, igår skulle Peter sätta upp själva badrumsinredningen, bestående av 2 likadana skåp, bänkskiva över och två handfat uppe på det. Tror ni inte att "blondie" på företaget där vi köp inredningen har beställt fel mått på bänkskivan? Den ska sticka ut 1 cm på varje håll, dvs sidorna och fram. Men smarta bruden har mätt bara stommen på skåpet och glömt att lådfronten bygger 2 cm. JÄTTESMART!!! verkligen jättesmart!!! Så med nuvarande bänkskiva sticker underredet med lådor ut en cm, utanför bänkskivan. Inte så snyggt, och definitivt inte acceptabelt.

Peter blev helt jävla skogstokig och vi for ner till firman. Men givitvis jobbade inte tjejen i fråga. Hennes kollega försökte hjälpa oss lite (kollade om deras skiva på utställningen i butiken hade det mått vi behövde men så var det naturligtvis inte) men menade att det var säljaren själv som måste reda ut problemet. Hon skrev en lapp till tjejen om förklarade läget och bad henne ringa oss isdag. Men vi kommer stå utanför dörren när de öppnar klockan tio. Det är ju några veckor sedan som vi hämtade grejerna, och man har 8 dagar på sig att rapportera fel och skador. Men vi hade ju kollat att skivan inte var transportskadad eller liknande, men inte fan ska man behöva mäta den. Expediten menade att vi skulle kollat måtten som står på etiketterna på emballaget. Men när vi kom hem och kollade dem så står där inget mått nånstans. Så de etiketterna åker med till butiken idag! Man bråkar inte med oss!

När vi beställde skivan var det 4-6 veckors leveranstid. Kul. Rörmokaren skulle kommit nu imorse för att koppla in det sista rör-tjofräset, men det var ju bara att ringa och avboka. JAG BLIR SÅ TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!Detta är INTE vårt nya badrum. Jag skulle ge mycket pengar för att se Peters min om han kommit hem och funnit vårt badrum så här  :)

Kommentarer
Postat av: GUM

Roligt nästan jämt......

2010-10-08 @ 21:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0