Uppdatering...

Trött... sitter med produktspecar från Gators och försöker översätta dem till svenska. Kan ju säga att det inte är alla wake-uttryck som finns med i min engelska ordbok. Hmm... behövde i alla fall en paus nu för jag får ont i nacken av att hänga så med huvudet.

Har varit i Ronneby i helgen med Bella. Träffade nästan allihopa.  Tyvärr var Melwin hos Pappa så det blev inget gos där. Bella fick som vanligt massa fina saker av Mormor och Morfar. Bl a ursöta rosasilvriga gympaskor som jag bara älskar! Sen kom G-mormor med en jättefin retro-klänning från Lindex som jag faktiskt spanat på men inte köpt ännu. Vi tackar för alla fina presenter!

image234
Bella på "lekmattan" som Mormor sytt.



Britney Spears, denna vilsna själ. Så har hon då blivit omyndigförklarad. Var inte det i grevens tid? helt plötsligt verkar Federline som en hyvens kille och "årets Pappa". Men visst, allt är ju i relation till det man jämför med... Nu är i alla fall Pappa förmyndare över Brittan tills vidare. vet inte vad det är för snubbe men hoppas att han inte skor sig själv utan verkligen ser till att dottern hans får hjälp. Mamman ger jag inte många korvören för. Hon verkar ju mer kändiskåt än någon annan...


En smart pilot drog idag ett herkulesplan strax över huvudet på en grupp fallskärmsjägare. Vilket snille... Han togs omedelbart ur tjänst och så hoppas jag det förblir. Han visste inte varför han gjorde det sa han efteråt. nej just det, om man inte vet vad man gör med ett flygplan har man fan inte bakom spakarna att göra.
Kyligt dock av den killen på marken som lugnt stod kvar och tittade på planet som strök håret på honom när alla andra sprang för livet. Det kallar jag nerver! Det du Benny Olsson!!!

En annan del av Köping har äntligen börjat igen. Vilka härliga människor de är, Linda, Mats, Tobbe och Micke. I kvällens program var de på Kolmården och spanade in djuren. Fan vad jag garvade åt Tobbes kommentarer om och till aporna. Det är en kille som säger precis vad han tycker och tänker. Men jag skriver under på det han sa när en Bengalisk Tiger promenerade på taket till "åskådar-buren":
-Fy fan vad äckligt!

Jag upphör aldrig förvånas över Linda Hammas fantastiska rättframhet och hur hon gång på gång ger de mest klockrena kommentarer om det mesta.
-Lite romantik måste man ju ha. Ja men visst! Det är det lilla extra som gör vardagen så trevlig och njutsam, det har hon verkligen fattat!


Nu ska jag lägga mig eftersom jag misstänker att en viss liten dam ska upp i gryningen och då måste Mamma fixa välling. Idag käkade hon blåbär för första gången tillsammans med gröten... jag säger som Josefin:
-Det var gott!

image235



image236

Min vackra Prinsessa! Av någon anledning blev hon precis skogstokig ikväll när jag försökte få på henne pyjamasen. Så det fick bli så här inatt. Kruxet är dock att hon oftast, ja i stort sett alltid, sparkar av sig täcket i sömnen. Så jag får väl kolla till henne med jämna mellanrum och bädda in henne igen så hon inte blir kall det lilla livet. Vad sägs om hennes sov-pose? Visst är det en liten drama-queen  :)

Tjingeling och Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0