Så är det...

Jahaja... Snäckans kalas igår gick bra även om det blev lite oväntat manfall. Det blev bara Mormor, Morfar och farfar som kom och gratulerade. Resten fick förhinder.
Men bella var glad som en lärka! Hon fattar inte riktigt det här med att öppna paket. Vi tar bort snören och lossar eventuell tejp, men hon vill ändå inte riva bort pappret. Nåja, hon lär sig nog med tiden.
Egen tårta fick hon såklart, och den åt hon... sen fick hon bada... Det går inte att tvätta bort en hel tårta från en ettåring...
Många fina presenter också såklart. Bilder och redogörelse kommer inom kort på hennes blogg. Men bland de stora presenterna märktes bla möbler till det nya rummet, leksaksspis från BRIO och elektriskt piano/keyboard för småttingar!



Inskolningen på dagis går som på räls. Vi kommer dit och hon stickert direkt för att leka med alla leksaker ihop med de andra barnen. Hon skiter fullständigt i mamma! Känns väldigt bra. Fröknarna är också toppen! Och kidsen är ljuvliga. Jag skulle vilja gå på det dagiset jag också!  :)   Småttingarna är mycket goare än de pubertetsstinna tonåringarna jag är van vid...



Nej, dags att göra lite nytta. Måste köra och köpa blöjor!

Todeloo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0