Ett liv i mörker

Ja, det är just vad min stackars El Sambo har just nu. Bokstavligt talat alltså. Bakom solglasögon och utan lamporna tända har han det ganska dunkelt just nu.
Var ju hos doktorn idag och förutom blödningar i ögat har han även någon form av skada på linsen. Vari den skadan består kunde hon dock inte säga eftersom blödningen gjorde att hon inte såg så bra. Därför ska El Sambo på återbesök på måndag. Tills dess ska han ta 2 olika ögondroppar, sammanlagt 6 gånger per dag. Han ska hålla sig inomhus så långt det går och ha solglasögon på sig eftersom ögondropparna gör pupillen stor som hos värsta knarkaren.

image125 

Han får inte heller läsa, skriva, kolla tv eller sitta framför datorn. Han har som Ni förstår väldigt roligt just nu. Ingen fysisk ansträngning jobbigare än en lugn promenad. Sjukskriven tom nästa vecka. Ja jisses så det kan gå... Jag tycker dock det är trevligt att så många från Brandstationen hör av sig till honom för att höra hur det är med honom. De både ringer ock skickar sms. Skönt att känna att de bryr sig om varandra!

Nu får jag ta hand om min lille skadskjutne kråka, och jag som tyckte han skulle ta hand om mig nu de sista veckorna innan det är dags att trycka ut knodden. Nåja. Man går väl över tiden såklart så han hinner nog pyssla om mig lite också  :)

Imorgon ska vi till MVC igen. Fast Sus är på förlossningen så vi ska till en namne till mig! Hon måste ju bara vara bra, det kan man ju räkna ut på namnet menar jag! Spännande att se om jag ökat i vikt... har gottat mig alldeles för mkt sista veckorna... Inte bra. Har tagit igen det med frukt och Pro Viva idag. Nu får det bli nyttigt igen.
Högerhanden är verkligen inte rolig. Somnar/domnar hela tiden och värker. På morgnarna är jag riktigt klen och har ordentligt ont. Orkar knappt dra täcket unt mig. Och idag på förmiddagen när jag skulle öppna en drocka-yoggi orkade jag nästan inte vrida upp korken! Hoppas detta går över snart!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0