Jaha...

fortfarande inget nytt på bebisfronten. Så nu är jag officiellt  över tiden vilket ultraljud man än väljer att rätta sig efter. Skit också!

El Sambo är tillbaks på jobbet efter 14 dagars sjukskrivning och lika lång semester. Han var lite sliten imorse eftersom det var en lång dag igår. Vi var i Strömsnäsbruk på Nilssons Cup. Det gick bra för El Sambo igår igen! En total fjärdeplats blev det när båda heaten var avklarade. I första heatet tog han starten och höll ledninge i 3-4 varv. Sen blev han dock så trött att jag trodde han skulle välta av ren utmattning (vilket han faktiskt var nära att göra berättade han efteråt) men han tog faktiskt en femteplats ändå. En sjätteplats i andra omgången gav sen den totala fjärdeplatsen. Bra jobbat Älsklingen!
Elvis hade en otursdag... först och främst ringde han klockan sju på morgonen, precis när vi med färdiglastat släp rullade ut från Kristiantad, och sa att de hade översvämmning i källaren pga ett rör som gått sönder! Oh my God! Men, händig som han är fixade han till röret, och I-M stannade hemma och började torka upp så Elvis och Linus kunde sticka till tävlingen. Men vilken mardrömsmorgon! I första heatet se kom han iväg 2-3 meter förbi startgrinden innan cykeln bara dog. Stod sedan och kickade en lång stund innan han fick igång den igen. Då hade alla andra hunnit minst halva banan runt. Det visade sig att han hade startat i tvåan för att spara lite växlingstid i starten. Needless to say att han startade i ettan andra heatet... Dock körde han så pass bra att han har behållt sin tiondeplats i tabellen trots första missödet, så nog kan han köra cross alltid!

Det var blött som attan på banan, flera backar såg ut som katastrofområden efter rejäla jordskred. Visserligen fixade de till den ganska bra, men den var mjuk och sank och tungkörd. Många bröt, och många halkade omkull mer än en gång. Det positiva är att tempot dras ner lite under såna förhållanden, och de fleste glider omkull mer än kör omkull, så ambulansen slapp jobba i alla fall. Men stackars Nicke vek knät på nåt konstigt sätt så han haltade värre än en pirat med träben  :(   Hoppas det inte är så allvarligt utan att han kan köra de sista två deltävlingarna också!

Lillebror var med med sina fina kamera och tog lite bilder. Jag lägger upp några stycken. Kolla in lervällingen, samt hjälmen som ser ut som en morfning mellan ansikte och hjälm... skitläbbig!
Peter är nummer 40, och Elvis 51.



      

I-M, Kevin och I-M's föräldrar överraskade oss vid lunch genom att komma upp! Källaren hade ordnat till sig och avfuktare var på plats. Trevlig överraskning! Innan vi körde hem körde vi bor ttill fabriksförsäljningen och köpte gräddbullar och purfärskt billigt lösgodis! MUMS!!!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0